Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten poslední odstavec je "voľaký zmätený". Už jen z toho prostého důvodu, že ne každému je moudrost dána. :-)

1 0
možnosti

Otázkou je kdo si osočuje právo tohle posuzovat že.

1 1
možnosti

Rád čtu vaše články.

Karma.

R^

0 1
možnosti

To je otázka, jestli je špatně, že lidé v anonymitě virtuálního prostoru říkají to, co by z očí do očí neřekli? Když to totiž neřeknou, nedovíte se, co si ve skutečnosti myslí. Z očí do očí jsou lidé více pokrytečtí. A tím, že své příspěvky musí psát, si trochu tříbí vyjadřovací schopnosti (neboť u toho musí aspoň minimálně myslet), než při prosté hádce in natura.

6 0
možnosti
Foto

V jednom se mýlíte, a nevím, zda ne i vědomě. On i celý tzv. virtual.veřejný prostor je plný pokrytectví, falše a přetvářky, mnohdy až velice ,,čitelné". Oním ,,celý" pak nemyslím toliko tyto blog. stránky, či tzv. diskuze pod nimi. Ovšem ani ony v tom nejsou žádnou výjimkou.

0 0
možnosti
Foto

;-) S virtuálním tržištěm ,,názorů" lze souhlasit. Ovšem označovat dění pod články za diskuzi nelze. Nemluvě o tom, že se tento virtual. svět velice liší od skutečného, ač mnozí jej vydávají až za totéž. Pocit až bezbřehé svobody a anonymity to jen umocńuje. Ovšem v reálném životě tomu tak není. Mnozí by se takto ve skutečnosti tváří v tvář nechovali. A tam je ono ,,kouzlo", které se projevuje v onom virtuál. světě;-)

2 0
možnosti

Vas clanek, pane Johne, je k zamysleni. Vychazite z toho, ze chcete znat podstatu diskuzniho prispevku diskutujiciho a posoudit, zda prispevek odpovida zkusenostem a moznou znalosti tematu.

Jenze!!

Kdyby jste znal celou zpoved meho zivota za tech 80 let, nevim zda by vam prineslo to, po cem touzite. Kdyz pominu moji uskostlivou snahu uchranit svoji minulost pred cizim napadanim, staci pro mne v diskuznich prispevcich rici, z ceho muj komentar vychazi. To MUSI stacit vsem, tedy i vam.

3 0
možnosti
Foto

P18e63t70r 48J62o61h83n

3. 2. 2019 17:56

Je právě k zamyšlení

0 0
možnosti
Foto

Důležité je, co kdo píše, nikoliv kdo co píše. Jediné, co lze diskutovat, je téma otevřené pisatelem. Kdo je tento pisatel, vůbec vědět nepotřebujete. Onen pisatel se mohl špatně či dobře vyspat atd., takže ani nelze předpokládat, že by vám v orientaci mohla pomoci znalost předcházejících diskuzí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 948x
Live and die on this day

Seznam rubrik